Varmepumpemannen

Mitsubishi Varmepumper

Mitsubishi varmepumper

Med en Mitsubishi varmepumpe får du også en ypperlig airconditionløsning. Alle våre varmepumper har også kjølefunksjon. 

Varmepumpens innedel har også gode filterfunksjoner der filtrene renser lufta og bidrar til et bedre og sunnere inneklima. En luft/luft varmepumpe fungerer godt både i leiligheter, rekkehus, eneboliger, tomannsboliger og på hytta.

Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi Kaiteki

Kaiteki gir deg det ypperste innen Japansk ingeniørkunst, og har alt du ønsker deg fra en varmepumpe! Med varmekapasitet i toppklasse er den energieffektiv og kostnadsbesparende. Innedelen er utviklet med et stilrent design og du kan velge mellom fire forskjellige farger. Nye funksjoner og unik teknologi sikrer deg høy komfort og rent inneklima.
TOPPMODELL

Mitsubishi Kirigamine

Kirigamine HARA er en av markedets mest solgte varmepumper, og er spekket med utstyr og funksjoner. Kraftig kompressor med Hyper Heating teknologi for å oppnå ekstrem varmekapasitet og effektfaktor i kaldt klima, Human Sensor, 10 graders funksjon, doble luftspjeld, uketimer m.m. Modellen er ekstremt stillegående og har fabrikkgarantert varmedrift ned til -25 °C ute.
BESTSELGER

Mitsubishi Gulvmodell

Med en gulvmodell varmepumpe fra Mitsubishi Electric kan du montere innedelen lavt på veggen. Gulvmodellen har ekstrem varmekapasitet, lavt lydnivå og design i toppklasse med tre spjeld for optimal spredning av luften. Frontspjeldet sørger for at det blir lunt og varmt langs gulvet. De to øvre spjeldene distribuerer varmen til resten av rommet. Ved kjøledrift sendes luften opp i taket og fremover før den synker ned og gir jevn og behagelig kjøling i hele rommet.
GULVMODELL

Mitsubishi Kompaktmodell

Kompaktmodellen Azira gir deg mye kvalitet, kjøling og varme for pengene. Modellen har et stilrent og superkompakt design, er ekstremt stillegående og leveres med nattsenkingsfunksjon for enda lavere lyd. Azira er designet for å passe en rekke rom, som for eksempel soverommet, stua, kontoret eller kanskje på hytta! Med Wifi kan du styre modus, vifte og temperatur uavhengig av hvor du befinner deg. Kom hjem til en god temperatur når du har vært borte, eller sett på varmen på hytta før du kommer dit! Ønsker du litt ekstra varme, eller kanskje litt kjøling i sommerhalvåret til en lav kostnad, er denne modellen perfekt.
KOMPAKT

Mitsubishi Designmodell

ZEN designvarmepumpe er en liten varmepumpe som kombinerer både design og teknikk – slik at du kan forene harmonien i hjemmet ditt med økt komfort og redusert strømregning. Vår prisvinnende designmodell har en supertynn og stillegående innedel, og du kan velge blant 3 farger: hvit, sølv eller sort. Designmodellen leveres også med uketimer, iSave-funksjon med mulighet for vedlikeholdsvarme ned til 10°C og Fan Mode. Sistnevnte er en egen viftemodus der kun viften går, noe som gjør den perfekt som kombinasjon med peis eller ovn for å spre varmen.
DESIGNMODELL

Mitsubishi Multimodell

Noen av utedelene til Mitsubishi Electric gir deg mulighet til å ha 2 innedeler tilknyttet én og samme utedel. Perfekt for deg som trenger å varme eller kjøle flere rom og etasjer i huset, men kun ønsker 1 utedel! Du velger selv hvilke innedeler du ønsker. Med den suverene teknologien i Kirigamine Duo 6400-modellen vil du beholde samme varmekapasiteten som av 2 vanlige utedeler med Hyper Heating teknologi, og fabrikkgarantert varmedrift helt ned til -25°C. Maskinen gir hele 6400W ved -15°C ute, som igjen tilsvarer effekten av over 6 panelovner! Når du skal fordele effekten på de to innedelene kan du velge mellom 50/50 fordeling og en 60/40 fordeling. Det finnes ingen konkurrenter som har lignende produkt.
MULTIMODELL

Send oss en forespørsel