Få gratis sjekk av din varmepumpe

Oppdag feil eller mangler

Er varmepumpa klar for nok en kald vinter eller en varm sommer? Kanskje har den sluttet å yte optimalt?
Når man først har gjort en kostbar investering ved å kjøpe varmepumpe kan det være lurt å kontrollere at den fungerer som den skal.
Varmepumpemannen kommer derfor hjem til deg på en helt kostnadsfri sjekk av din varmepumpe. Helt uavhengig om du har kjøpt den hos oss eller andre leverandører.

Er det lenge siden du kjøpte varmepumpa?

Dersom det er mange år siden du gikk til innkjøp av varmepumpa så anbefaler vi deg å foreta en sjekk for å sikre at den fungerer optimalt. En tilstandsrapport gir deg svar på en rekke faktorer.

Hva sjekker vi?

Vi kommer hjem til deg og undersøker disse og en rekke andre parametere:
-Maks og minimumseffekt
-Feilmeldinger, vibrasjoner
-Funksjonssjekk av pumpas bevegelige deler
-Inspeksjon av kabler og tilkoblinger.

Hvor mye koster det?

En tilstandsrapport koster ingenting. Vårt mål med tilstandsrapporten er ikke å selge deg en service eller en ny varmepumpe. Vi gir deg kun en faglig rapport på tilstanden på varmepumpa. Vi forbeholder oss selvfølgelig retten til komme deg i møte med et godt tilbud dersom situasjonen tilsier dette. Vårt mål er å sikre at du oppnår best mulig levetid på investeringen din.

Be om gratis tilstandsrapport i dag

Ta kontakt ved andre spørsmål

Om du skulle trenge en service? Les artikkelen nedenfor.
Mange har mugg- og soppdannelser i varmepumpene sine

-Det er svært mange som har mye mugg- og soppdannelser i varmepumpene sine uten at de er klar over det. En grundig service vil gi deg langt bedre inneklima, i tillegg til lavere strømregning, forklarer Tobias Tellström fra Varmepumpemannen.

Les hele artikkelen om varmepumpeservice: Denne varmepumpa var full av mugg