Varmepumpemannen

Serviceavtale

Vår serviceavtale koster kun kr.1000,- pr.år

Vi anbefaler alle våre kunder å tegne en serviceavtale. Da sparer du både tid og penger. Dessuten får du gode rabatter på ny varmepumpe, deler og utstyr.

Derfor bør du tegne en serviceavtale med oss

Mange privatkunder glemmer å tenke på vedlikehold når de kjøper ny varmepumpe.

En varmepumpe er en ganske stor investering.

Vi anbefaler derfor alle våre kunder å tegne en serviceavtale ved kjøp av varmepumpe.

Nå er det vi som passer på pumpen din, og kontakter deg når tiden er inne for en service hvert andre år.

Dette sikrer deg hele tiden optimal effekt, lengre levetid, bedre inneklima, lavere strømforbruk og tilstandsrapport på varmepumpen.

Fordelen med vår serviceavtale

Spørsmål og svar om serviceavtalen

Når du bestiller en serviceavtale hos oss betaler du kr.2000,- på første service. Deretter betaler du kun kr.1000,- i året.

Servicen utføres hvert 2.år. Du betaler kr.2000,- kun første gang ved inngåelse av avtalen. Hvis du har behov får du i tillegg 15% rabatt på kjøp av ny varmepumpe, deler og utstyr.

Ønsker du en ordinær service uten avtale koster det kr. 2390,- kroner og du får ingen rabatter på varmepumpe og utstyr. Som privatkunde bør du være oppmerksom på at ikke alle servicer på markedet gjennomføres like grundig. Varmepumpemannen gjennomfører selvfølgelig komplett og grundig service av alle pumpens bevegelige deler.

På tradisjonelle luft til luft varmepumper bør det gjennomføres service annenhvert år. Dersom du i tillegg rengjør filteret en gang i blant på egenhånd sørger du for best mulig holdbarhet på varmepumpa. I tillegg bidrar du til at pumpens strømforbruk holder seg på et lavest mulig nivå over tid.

En varmepumpeservice er svært viktig for at du skal ha størst mulig nytte av varmepumpen i hjemmet ditt. Vi demonterer og rengjør alle bevegelige deler på innendørsdelen, rengjøring av rotor, kontroll av elektriske kontakter og sjekker for potensielle lekkasjer eller tretthetsbrudd. Vi foretar også en grundig sjekk av utedel. Du får en tilstandsrapport etter endt service.

  • Innedel: demontering og rengjøring av rotor, radiatorrens og støvfilter. Kontrollere for vibrasjoner og ulyder. Sjekk av fjernkontroll, feilkoder og elektrisk kontroll. Smøring av lager. Kontroll av termostat og jordfeilbryter.
  • Utedel: Sjekke rørtrasé og avløp eventuell etterisolering. Kontrollere kompressor for vibrasjoner.

Bestill serviceavtale i dag

Bestill serviceavtale ved å sende en e-post til post@varmepumpemannen.no,  ring oss på 940 60 600 eller benytt skjemaet nedenfor.

Ønsker du heller å bestille en vanlig service?

Hvis du ikke ønsker en serviceavtale kan du heller bestill en vanlig service. Klikk her for å bestille service.