Vi utfører service på din varmepumpe

Bestill serviceavtale i dag

Mange privatkunder glemmer å tenke på vedlikehold når de kjøper ny varmepumpe. En varmepumpe er en ganske stor investering. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å tegne en serviceavtale ved kjøp av varmepumpe. Vi kontakter og minner deg på når det er tid for service på din varmepumpe. Dette sikrer deg en problemfri hverdag, lengre levetid og lavere strømforbruk på sikt.

Mange har mugg- og soppdannelser i varmepumpene sine

-Det er svært mange som har mye mugg- og soppdannelser i varmepumpene sine uten at de er klar over det. En grundig service vil gi deg langt bedre inneklima, i tillegg til lavere strømregning, forklarer Tobias Tellström fra Varmepumpemannen.

Les hele artikkelen om varmepumpeservice: Denne varmepumpa var full av mugg

Hvor ofte bør jeg ha service?

På tradisjonelle luft til luft varmepumper bør det gjennomføres service annenhvert år. Dersom du i tillegg rengjør filteret en gang i blant på egenhånd sørger du for best mulig holdbarhet på varmepumpa. I tillegg bidrar du til at pumpens strømforbruk holder seg på et lavest mulig nivå over tid.

Hva innebærer en service?

En varmepumpeservice er svært viktig for at du skal ha størst mulig nytte av varmepumpen i hjemmet ditt. Vi demonterer og rengjør alle bevegelige deler på innendørsdelen, rengjøring av rotor, kontroll av elektriske kontakter og sjekker for potensielle lekkasjer eller tretthetsbrudd. Vi foretar også en grundig rengjøring av utedel, sjekker/etterfyller gass, går over slanger og tilkoblinger.

Hvor mye koster det?

En komplett varmepumpeservice koster 2390,- kroner. Som privatkunde bør du være oppmerksom på at ikke alle servicer på markedet gjennomføres like grundig. Varmepumpemannen gjennomfører selvfølgelig komplett og grundig service av alle pumpens bevegelige deler.

Dette utføres

  • Innedel: demontering og rengjøring av rotor, radiatorrens og støvfilter. Kontrollere for vibrasjoner og ulyder. Sjekk av fjernkontroll, feilkoder og elektrisk kontroll. Smøring av lager. Kontroll av termostat og jordfeilbryter.
  • Utedel: Sjekke rørtrasé og avløp eventuell etterisolering. Kontrollere kompressor for vibrasjoner og måling av driftsstrøm. Regjøring ved behov.

Bestill service i dag