Om VPM

Varmepumpemannen AS fikk sommeren 2018 ny eier. Glassmester1 overtok driften og vi er nå en forholdsvis stor gruppe mennesker som er involvert i denne tradisjonslange bedriften. Vi har fortsatt med tidligere ansatte som rådgivere og arbeidstagere, i tillegg vår daglige drift, utvidet salgsapparat og ikke minst våre dyktige montører.  Vi følger både lovpålagte kurs og sertifiseringer, men i samarbeid med leverandører holder vi oss stadig oppdatert på utviklingen gjennom frivillige kurs. Dette kommer selvsagt våre kunder til gode i ettertid.

Kvalitet, leveringsdyktighet og pris er de tre viktigste faktorene vi hele tiden jobber mot.
Våre kunder skal være fornøyde med leveransen, fra befaring er utført til varmepumpen er montert og over i driftsfase. Derfor tilbyr vi vedlikehold og service med hver eneste installasjon.

Bak firmaet står også solide leverandører som sikrer oss raske leveringer av produkter og deler, utvidet teknisk støtte og garantibehandlinger. Dette gjør Varmepumpemannen AS til en sikker og solid forhandler og installatør.

– Vi bryr vårs
Vi er opptatt av å være en god og synlig aktør i vårt lokalsamfunn, selv om vårt distrikt er forholdsvis stort. Som en bedrift med røtter og oppstart på Kongsberg samarbeider vi med lokale og viktige aktører, både i form av underleverandører, samarbeidspartnere i salg og i sponsorstøtte.

Det er med stor glede at vi kan si at vi er stolte samarbeidspartnere med både ASVO Kongsberg og Alti-El AS.

Skal vi ta kontakt?

Kun kvalitetsprodukter hos Varmepumpemannen

Vi leverer Toshiba og Mitsubishi varmepumper, hvorav det er blant annet single anlegg for små leiligheter, store boliger, samt multi-anleg for små og mellomstore bedrifter. Vi tilbyr også mini-ventilasjonsanlegg og luft-vann varmepumper. På sistnevnte fører vi kvalitetsmerket NIBE.

Kundetilfredshet
Fra den dagen du melder deg interessert i noen av våre produkter garanterer vi oppfølging og service hele veien, fra bestilling til den dagen produktet er modent for utskifting.
En varmepumpe har forventet levetid 10 – 15 år. Det gis fem års «på-stedet-garanti». Det vil si at vi kommer hjem til deg og utfører jobben under hele garantitiden.

Nytt for denne høsten er at alle som kjøper Toshiba varmepumpe kan få kjøpt en meget rimelig forsikring, som sikrer deg 100% drift i inntil 16 år, uten avkortning på varmepumpens verdi. Spør oss mer om denne ordningen.

Gratis befaring
Vi kan kontaktes på telefon, e-post, facebook eller gjennom vårt kontakt-skjema på nettsiden.
Vi besøker da gjerne kunden, der hvor varmepumpen skal monteres og vi gir verdifulle råd om monteringssted. Dette er viktig med tanke på at du skal få mest ut av din nye varmepumpe. Vi har erfaring fra tusenvis av befaringer og monteringer.
Under befaringen beregner vi pris på utvalgt varmepumpe ferdig montert. I utgangspunktet gir vi ikke tilbud over telefonen eller e-post, med mindre vi kjenner boligen din fra før. Det er for at vi skal tilby en best mulig pris i forhold til deres behov for oppvarming.

Priser
Våre priser er ikke med forbehold, så fremt vi har vært på befaring. Vi gir deg som kunde en pris inklusive montering, hvorav standard montering har en fast pris. I noen tilfeller har befaringen avdekket ytterlig behov i montering og det vil så fall da være spesifisert i vårt tilbud.  Med et stort utvalg av varmepumper vil også prisene variere, men med solide leverandører bak oss er vi selvsagt en konkurransedyktig aktør.

Ring oss for avtale om gratis befaring og mer informasjon om priser.

Finansiering og forsikring
Vi har ulike finansieringsordninger, hvor mulighetene er mange og med ulike tilbydere.
Nytt fra høsten 2018 er også at alle som kjøper Toshiba varmepumpe kan tegne egen forsikring, som kan sikre din varmepumpe en levetid på inntil 16 år. Med forsikringen er det heller ingen avkortning på investert sum. Kontakt oss for mer informasjon.