Varmepumpemannen

Om oss

Om varmepumpemannen

Varmepumpemannen Klima AS har et stort nedslagsfelt fra Rjukan-Notodden-Numedal-Kongsberg-Øvre & nedre Eiker, Drammen og Holmestrand.

Vi har showroom i Kongsberg og Drammen for de som ønsker å se de ulike modellene.

 

Vi følger både lovpålagte kurs og sertifiseringer og i samarbeid med leverandører holder vi oss stadig oppdatert på utviklingen gjennom frivillige kurs. Dette kommer selvsagt våre kunder til gode i ettertid.

 

Kvalitet, leveringsdyktighet og pris er de tre viktigste faktorene vi hele tiden jobber mot. Våre kunder skal være fornøyde med leveransen, fra befaring er utført til varmepumpen er montert og over i driftsfase. Derfor tilbyr vi vedlikehold og service med hver eneste installasjon.

 

Bak firmaet står også solide leverandører som sikrer oss leveringer av produkter og deler, utvidet teknisk støtte og garantibehandlinger. Dette gjør oss til en sikker og solid forhandler og installatør.

 

Vi bryr vårs

 

Vi er opptatt av å være en god og synlig aktør i vårt lokalsamfunn, selv om vårt distrikt er forholdsvis stort. Som en bedrift med røtter og oppstart på Kongsberg samarbeider vi med lokale og viktige aktører, både i form av underleverandører, samarbeidspartnere i salg og i sponsorstøtte.

Det er med stor glede at vi kan si at vi er stolte samarbeidspartnere med ASVO Kongsberg.

Hvorfor velge oss?

01.

Vi utfører gratis befaring

Vi utfører gjerne en gratis befaring. Under befaringen gir vi verdifulle råd om monteringssted og hvilken type varmepumpe som tilfredsstiller dine behov best. Vi påser at all relevant info blir nevnt ift arbeidet som kreves i hver bolig.

02.

Prisgaranti

Vi har prisgaranti!

Ingen skjulte kostnader kommer etter at befaringen er utført og våre montører har installert varmepumpen hos deg.

03.

Finansiering og forsikring

Vi har finansieringsordninger i samarbeid med ResursBank, som tilbyr kunden 2 års rentefri nedbetaling av varmepumpen.


Med forsikringen er det heller ingen avkortning på investert sum. 

Her er vi

Christopher Vatvedt

Daglig leder

Thomas Gulliksen

Servicetekniker

Daniel Castano Jensen

Montør

Våre samarbeidspartnere

Asvo Kongsberg