Varmepumpemannen

Om oss

Om varmepumpemannen

Varmepumpemannen AS ble etablert i år 2007. Sommeren 2018 fikk de ny eier. Glassmester1 v/Simon Hogstad AS overtok driften og høsten 2021 styrket man selskapet med at Gilen Invest AS og Hote Capital AS kom inn på eiersiden. Samme periode åpnet Varmepumpemannen AS avdeling i Drammen med shoowroom i samme butikk som Glassmester 1 holder til. Vi er nå en forholdsvis stor gruppe mennesker som er involvert i denne tradisjonslange bedriften. Vi har fortsatt med tidligere ansatte som rådgivere og arbeidstagere, i tillegg vår daglige drift, utvidet salgsapparat og ikke minst våre dyktige montører. 

Vi følger både lovpålagte kurs og sertifiseringer, men i samarbeid med leverandører holder vi oss stadig oppdatert på utviklingen gjennom frivillige kurs. Dette kommer selvsagt våre kunder til gode i ettertid.

Kvalitet, leveringsdyktighet og pris er de tre viktigste faktorene vi hele tiden jobber mot. Våre kunder skal være fornøyde med leveransen, fra befaring er utført til varmepumpen er montert og over i driftsfase. Derfor tilbyr vi vedlikehold og service med hver eneste installasjon.

Bak firmaet står også solide leverandører som sikrer oss raske leveringer av produkter og deler, utvidet teknisk støtte og garantibehandlinger. Dette gjør Varmepumpemannen AS til en sikker og solid forhandler og installatør.

Vi bryr vårs

Vi er opptatt av å være en god og synlig aktør i vårt lokalsamfunn, selv om vårt distrikt er forholdsvis stort. Som en bedrift med røtter og oppstart på Kongsberg samarbeider vi med lokale og viktige aktører, både i form av underleverandører, samarbeidspartnere i salg og i sponsorstøtte.

Det er med stor glede at vi kan si at vi er stolte samarbeidspartnere med både ASVO Kongsberg og Alti-El AS.

Hvorfor velge oss?

01.

Vi utfører gratis befaring

Vi utfører gjerne en gratis befaring. Under befaringen gir vi verdifulle råd om monteringssted og hvilken type varmepumpe som tilfredsstiller dine behov best.

02.

Prisgaranti

Vi har prisgaranti og ingen skjulte kostnader kommer etter at befaringen er utført og våre montører har installert varmepumpen hos deg. 

03.

Finansiering og forsikring

Vi har ulike finansieringsordninger, hvor mulighetene er mange og med ulike tilbydere.
Med forsikringen er det heller ingen avkortning på investert sum. 

Her er vi

Maecenas nulla etiam neque, nisl faucibus sollicitudin phasellus turpis et ac etiam donec odio quis suscipit turpis lectus cursus id ultrices nunc aliquet ultrices faucibus nec, felis facilisis sed amet risus elit libero vulputate vitae ac habitant lacinia dignissim elit.

Markus Dreyer

Daglig leder

Team member personal information

Markus Dreyer

Daglig leder

Team member personal information

Markus Dreyer

Daglig leder

Team member personal information

Våre samarbeidspartnere

Kongsberg Boligbyggerlag

Er du medlem hos KBBL får du følgende rabatter hos oss. 

Asvo Kongsberg

Mer info kommer.

Alti-el Installasjon

Mer info kommer.

Irby Elektro AS

Mer info kommer.

Konnerud Idrettslag

Mer info kommer.