Varmepumpemannen

Varmepumpeservice

Bestill service i dag

Velg først området du bor i og deretter fyll ut skjemaet nedenfor. Er du usikker kan du bare fylle ut et av skjemaene så sender vi deg til riktig sted.

Vi utfører service på din varmepumpe

Mange privatkunder glemmer å tenke på vedlikehold når de kjøper ny varmepumpe. En varmepumpe er en ganske stor investering. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å tegne en serviceavtale ved kjøp av varmepumpe. Vi kontakter og minner deg på når det er tid for service på din varmepumpe. Dette sikrer deg hele tiden optimal effekt, lengre levetid og lavere strømforbruk.

Spørsmål og svar om service

På tradisjonelle luft til luft varmepumper bør det gjennomføres service annenhvert år. Dersom du i tillegg rengjør filteret en gang i blant på egenhånd sørger du for best mulig holdbarhet på varmepumpa. I tillegg bidrar du til at pumpens strømforbruk holder seg på et lavest mulig nivå over tid.

En varmepumpeservice er svært viktig for at du skal ha størst mulig nytte av varmepumpen i hjemmet ditt. Vi demonterer og rengjør alle bevegelige deler på innendørsdelen, rengjøring av rotor, kontroll av elektriske kontakter og sjekker for potensielle lekkasjer eller tretthetsbrudd. Vi foretar også en grundig sjekk av utedel. Du får en tilstandsrapport etter endt service.

Vi anbefaler at du inngår en serviceavtale med oss. Den koster kr.84,- pr.mnd (kr.2000,-)

Ønsker du en ordinær service uten avtale koster det kr. 2390,- kroner. Som privatkunde bør du være oppmerksom på at ikke alle servicer på markedet gjennomføres like grundig. Varmepumpemannen gjennomfører selvfølgelig komplett og grundig service av alle pumpens bevegelige deler.

  • Innedel: demontering og rengjøring av rotor, radiatorrens og støvfilter. Kontrollere for vibrasjoner og ulyder. Sjekk av fjernkontroll, feilkoder og elektrisk kontroll. Smøring av lager. Kontroll av termostat og jordfeilbryter.
  • Utedel: Sjekke rørtrasé og avløp eventuell etterisolering. Kontrollere kompressor for vibrasjoner.